WEKEND YG PANJANG

Friday, September 16, 2011

Wohoo!!! cuti yg panjang...panjang xpanjang 3 ari je kut....esk da mau keje balik...aduhh...sgt la xbes! asal la sgt malas nye mau kelija..dalam 3 ari cti ni bnyk la tmpt mau dituju..msih dlm bulan syawal...openhouse sana sini... 




raya !!!




Mesti sume org sibuk nk menyusun jadual memasing kan?? tak p da dijemput, seboleh mungkin mau penuhi segala undangan...& saat mcm ni perot mmg xde masa nk kosong & merasa lapa la kan??hee...tp perlu di ingat ape yg di makan t kang ada yg tersakit perot...daa ssh...openhouse ni la peluang kita nk jumpa kwn2,sdara mara yg da lama xjumpe @mbe xsempat nk jumpa time raya, mbe cuti pendek,hari cuti bebeza @mungkin cam ak yg lazim mmg agk ssh nk bejalan musim raya,.umah pusaka,biasalah sedara mara xputus datang.. 

Tp yg kurang senang terasa bila niat ak &few member nk melawat sorg member kami a.k.a ex-"klik" kami yg da punya anak da bberapa bulan kami lum sempat tgk sbb die besalin kat kg. Niat kami nk MELAWAT sahaja,bertemu mata...kami xmo makan,xpe kami faham keadaan bila ada baby,.. tp bila hasrat kami cam dia xsenang siap gtau xkisah nk dtg tpi xleh masak tuk kami..kalo nk kami kena p masak umah dia..xpun kita jumpa kat memana kitorg blanja dia sefamily..bukan masalah makan@masalah mau belanja...kami xkisah...tp bila da mcm xsuka kami bertandang tu buat kami jdi xbes atau dgn kata len lam versi klate "putuh angin" rasa...so kami tunda hasrat tu since kami memasing kena bekejar ke tmpt lain yg kami da cnfirm mau attend..plus ak kena prepare tuk makan2 esk nye [semalam la tu] hehhe...makan ckit2 jea..

Hurm..biar je la kan...?laen org,laen ragam..kawan biasa la...macam2 ada...nak x nak kawan jugak..huhuhu...saborr je la...


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...