GOYANG KAKI !!!!

Tuesday, October 18, 2011

Hye..waoww.....almost 1month xde pape update..sy sgt sibokk [pasan sibok actly :P] ..ari ni im free...sgt free hingga leh goyang kaki....in de office summo...hehehe...bkn...bkn sebab bos ak xdak..sebab ikutkan dia pun bukan selalu masok ofis...tp sebab keje gue sudah habishh....wah....! sgt impress dengan diri sendiri okeh..

ini bukan meja saya..meja sy bnyk kasut!! :P

Sehingga rasa sangat la boring...yea..cam kat atas..tapi beza nya bawah ni banyak kasut,sandal & semestinya selipor jepun wajib ada...orang yang penah seofis dengan ak,anda tau bagaimana...tapi penyakit beli kasut ak dah berjaya diatasi..miahaha... 

Memang pelik keje ak da abis...biasa ada je yang kena buat..tp free ni sementara je...sistem &cara keje sudah bertukar..akan wujud keadaa bila ak free ak sangat free & bila ak ada keje...sangat la bizi!!! Makanya...nikmati saat-saat indah xde keje sebaik mungkin..hehee... lambat plak rasanya kui6 ni..kalo keje gomen kan best..masa ni dah bertenggek kat umah...huhuhu..

erkk...mau sambung 'deskskipping' la. menanti saat balik ni..dan misi malam ni...tlg si MistaHaisa siapkan blog nye...maka bertambah lah blogger di bumi Mesia ni..miahahaha...[ayt 'tolong' macam la ak terer sangat,ak pn masih merangkak..hehe ] tapi ape yang ak tau ak share ngn dia...
mood : pasan jadi "cikgu" xberapa nak lulus...miahahaha...

Baiklah..kalo sempat ini malam mau bikin 1 entry... [ak msih utang ngan YLA,sori ya..heheh] c ya..!!!


5 comments:

sarra said...

sapa tu mistahaisa??

sarra said...

try lagi sehh..

Haisa said...

sy la mistahaisa tuh...hek3x

NiA said...

yeayy....da dpt..haa..ini le mistahaisa itu..hehehe...

sarra said...

ooo..hehhehe...
selamat berblogging :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...