MAY I BORROW UR HAND??? :P

Friday, November 11, 2011

yeayyy!!

Salam,Hye.... Salam Edul Adha...[ walaupun da 15 zulhijjah... ;) ] ... ramai yang cuti beraya sakan kan..?? me too...hee...rugi tu xbalik kampung, ak x lama pn cti dr jumaat pai la rabu...hehehe...habiskan AL yang ada..ni pn masih berbaki 3 hari...perlu merancang cuti ni sebelum mak buyong meletop..t kang ada yg telopong cuti xdapat nk amik..walaupun xde beza da melatop ke x, dia akan amik cuti sesuka ati gak...last-last gue jgk kena hadap sume keje bertimbun...huhu..nasib la kan...??

Cuti raya haji yang panjang bikin jari malas nk menaip2,mengupdate ape yang perlu, terlebih mkn daging kut..hee... Masa cuti kena la rehat serehat nya...yang best cik BUNDA masak mmg mabelessss... saje malas nk buh pict. nanti ada yang terluka hati dek kerana xleh balik beraya...hehehe...

Tapi yang bes bila da balik dr cuti beraya, pai je ofis semalam, memang meriah la "raya" kat meja ku...notes sana cni...kertas merata2 terselit...fail berlonggok..[nak tolong ak ringan kan beban keje memang miracle, lagi tambah kusut meja waa!! ]..fuhh...sib baek sampai awl, leh da settle kan ckit sebelum technician2 menyerang,...huhu...dalam kalut2 ada gak yang agak bingai, saja bikin panas dipagi hari..darah suda naek sampai kapla...gile pantang manusia yang xcheck dulu trus nak salahkan orang.. xsalah pn ko check dlu baru confident nak pertahankan 'kebenaran' ko tu... but... " i like your confident !! " ( even confident xbertempat.). Nasib sabar masih bersisa..and sedara upaya disiapkan kerja yg tertangguh... 3 ari AL cam 3 tahun keje bertimbun... Dengan menggunakan kuasa halilintar, trus buat keje non-stop..las2 ari ni gak yg tertunggak ckit je tinggal.. 

Di saat-saat menyiapkan keje2...terpikir jap...ade sape2 mau kasi pinjam tangan...???? 2 rs cam xcukup oo... ni pn rasanya wekend ni sangat full..xde makna nya angan-angan mau bersenang lenang.. huhuhu...

GTG.. harus siapkan sesuatu before goin' home... ;)

P/S : CiYahh ur bajet akan di print..jgn dilupa upahnye yea...nge3~~ :: lapa tetiba.. :: :p~


5 comments:

sarra said...

gruuukkkk...

NiA said...

apekah?

sarra said...

hahahaha..sajoooo

missteh said...

uwaaaaa

sarra said...

bakpo ni kak erni, kt shoutmix duk grrr sini uwaaa..hahaha

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...