MY 1ST LOVE BIRTHDAY!!!~

Wednesday, December 28, 2011

Masih ada yang bertanya.. "weh, asal sebok nk balik kampong wekend ni..??wekend depan pn cuti gak weii??" makanya di ceritakan oleh ku kepada mereka-mereka sebab musabab nye..tapi sebab musabab seperti, abiskan cuti..mau cuti xtra, nextweek maa da start keje sebab sekolah dah bukak (bunyi cam maa ak ni cikgu lak..haha) dsbnya.. Meh aku nak habaq kat hangpa..ak sebenaqnya balik sebab ak mau celebrate birthday 1st love aku on 26th . Tak dak la besaq sgt...kecik2 ja..sume lasminit..saja ja..alang2 ada kesempatan..Dah few years kut aku bersama dia masa birthday dia..Sebelum ni ada je kerja xsempat nak balik...tu la beranak lagi ujung taun...time orang sume banyak kerja yang perlu di closing.

Weh..ni mesti ada orang xcaya aku ada love2 bagai..bila masa aku becinta mesti korang xdapat hidu..sebab korang Xpasan kut..[ini ayat tuk yg kenal aku..haha] betuii...1st love ak ni...nak kenaii ka...??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
|
V

cakkk!!~
xleh bintang xcukup....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
      penat wehh cukup laa!!

|
V




TADAAA...HAHA...

Dia la... my lovely mum...my 1st love..

weh betul...bukan tipu...mmg dia 1st love kut...sebelum aku kenai orang len..ak kenal dia dlu kut.. ak duk lam perot dia lama tuh...hehe...

Happy Birthday Maa...!!

Hope your birthday blossoms into lots of dreams come true! and
May today be filled with sunshine and smiles, laughter and love. =)




LOVE U MY 1ST LOVE...



**** IM GONNA MISS HER AGAIN.. pagi tdi kul4 da pai kl..huhuhu

THE BEST PLACE TO SLEEP..NGE3~

Sunday, December 25, 2011







im back to my hometown...
melepas kan rindoo..haha...alang2 cuti dan ingin menghabiskan cuti tahunan berbaki 1..
hahha...1 je pun..keccooh!

Semalam pai kul6.30pgi...terus borak cerita ceriti ngan cikpuan Bunda, agak2 mata xleh nk bukak maka bantal lah yang di cari....tido memang best.!!

& da bes place to sleep obviously tempat yang kita start hidup di dunia, yang membesar & menua...hehe...sungguh lena tido..xde masalah xleh tdo malam lagi...tp sebaliknya mahu je tdo bila2 masa...
so nextime kalo ada yang menanya balik kampung kenapa??jawapan...

SAYA NAK BALIK TIDO.DAH LAMA SAYA SUKAR TIDO...

MIAHAHAHAAHAHA

HECTIC

Thursday, December 22, 2011

Hyee...

Kita cakap bizi...org cakap alasan...haiyaaa...mmg mutut2 bizi...ni kan sudah year end..kerja perlu di closing kan semua...Ditambah kan dengan berita akan di tukar ke HQ...itu pn xpasti la cam ne..sekejap stay..sekejap shift...selagi tak menjengah 1 Januari 2012 macam2 boleh jadi..makanya bersedia la dari awal..For me mana2 pn ok je..yang penting kerja..tp yang kurang gemar kalo ke HQ da xleh kai bj yg xformal..haiyyoo...baju2 formal sudah xleh nak di pakai kut...yea...saya makin gemokkkk...huhuhu...orang kata 'sehat' tanda hati gumbira...mana2 laa...hehehe...

Dalam penghujung bulan 11 pai sekarang macam2 jadi...dari kesibukan kerja..masalah2 sekeliling yang tiada berpenghujung yang terlibat secara tidak langsung... Untuk hilangkan tu sume maka terjadi lah fenomena di mana penyakit baca novel&tgk movie kembali...hehehe...itu sebab tak update...xsempat nak dalami cerita lagi..nak kena buat rutin harian lagi...sedangkan sekarang masa utk buku&muvie sgt terhad,yea la x same cam dlu...sekarang kerja susah kut nk cilok masa...masa yang ada cuma malam sebelum melelapkan mata...

Yea tau...tiap orang punya masa 24jam je sehari..tak de lebih, xde kurang,..kalo orang lain leh guna 24jam dengan buat macam2..xkan kita xleh kut..kan??makanya ak telah me'utilize' kan masa juga dengan membantu CikAsiah menyiapkan apa yang perlu tuk wedding nya...yea...dia mau kawinn....t sunyi la ak bila dia xdakk..xdakk orang mau mengaco & di kaco..hehe..tinggal la ak ngn Cytehh ..kan??xpa laa..kami boring kami terbang kaco Klang nanti..huahua.. Antara yang kami buat...erkk..bungaa...!!..berjaya la jgk ckit2 walaupan tangan xdak la beseni mana....

ini versi pink 

Pink tp lam pic kadang2 nmpk cam pepel...hehhe. Da siap pink tetiba terpikir tuk hantaran 1 lagi kalo oren pn lawa gak..maka kami buat versi 'ORNINGPU' ni haa...

"ORNINGPU"

Ni pic men amik jea..lum siap deco2 lagi..selain bunga..ada gak buat goodies yg handmade Dll..hehe..mcm2 harus di siapkan almaklum da xsampai 1 bulan kut..hehehe... xleh nak pomot lelebih, ni bukan cita ak yang nak kawin....Cikyah yang mau kawin..hehe..

Ok la..GTG mau rest dlu..t smbung..esk mau "MENOREH" lagi...huhuhu..




KELUAR DARI GUA!!!

Wednesday, December 14, 2011

Assalamualaikum, Hye sume....


Wah sangat lama tidak menyinggah di pondok sendiri... (keluar dari gua terkedek2)
now im back!!!!!



Miss me???
haha...rindu letuu..i noe xsume, jangan pasan sgt... :P, but thanks for the concern pai PM me on FB suh update...sape??? ( u noe who u r) hahahaha..
juz short entry for this time... saya akan mencuba aktif kan balik tanah sekebun bunga ini ( ada bunga ka??..curious jap) .. anyway maafkan saya a bit bz, almaklum dah year end,banyak yang perlu di closing kan..las 2 week lak xsihat, bila ala2 sihat kena plak menghandle kan kes yg ala2 polis pencen..akan di ceritain  suatu saat nanti bila sume dah settle...
ni da curi ms keje ni..harus buat kerja dlu...
to be continue..

BYE

*** kadang kala saya perlu berlagak xkesah andai tindakan saya tuk membantu kawan disalah erti kan dan saya di beri pelbagai gelaran yang totally menyiat ati saya...sapa saya mau menyekat anda dari berkata semahu nya..hanya kwn..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...