MY 1ST LOVE BIRTHDAY!!!~

Wednesday, December 28, 2011

Masih ada yang bertanya.. "weh, asal sebok nk balik kampong wekend ni..??wekend depan pn cuti gak weii??" makanya di ceritakan oleh ku kepada mereka-mereka sebab musabab nye..tapi sebab musabab seperti, abiskan cuti..mau cuti xtra, nextweek maa da start keje sebab sekolah dah bukak (bunyi cam maa ak ni cikgu lak..haha) dsbnya.. Meh aku nak habaq kat hangpa..ak sebenaqnya balik sebab ak mau celebrate birthday 1st love aku on 26th . Tak dak la besaq sgt...kecik2 ja..sume lasminit..saja ja..alang2 ada kesempatan..Dah few years kut aku bersama dia masa birthday dia..Sebelum ni ada je kerja xsempat nak balik...tu la beranak lagi ujung taun...time orang sume banyak kerja yang perlu di closing.

Weh..ni mesti ada orang xcaya aku ada love2 bagai..bila masa aku becinta mesti korang xdapat hidu..sebab korang Xpasan kut..[ini ayat tuk yg kenal aku..haha] betuii...1st love ak ni...nak kenaii ka...??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
|
V

cakkk!!~
xleh bintang xcukup....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
      penat wehh cukup laa!!

|
V




TADAAA...HAHA...

Dia la... my lovely mum...my 1st love..

weh betul...bukan tipu...mmg dia 1st love kut...sebelum aku kenai orang len..ak kenal dia dlu kut.. ak duk lam perot dia lama tuh...hehe...

Happy Birthday Maa...!!

Hope your birthday blossoms into lots of dreams come true! and
May today be filled with sunshine and smiles, laughter and love. =)




LOVE U MY 1ST LOVE...



**** IM GONNA MISS HER AGAIN.. pagi tdi kul4 da pai kl..huhuhu

6 comments:

eijah said...

how sweet ko blik kg semata2 nk celebrate besday ma mu ayu!!

NiA said...

hehe...ore kusia kata 'kill two bird wit 1 stone'..
** ak xse'daring' zubir..blik sapa pgi mlm trun plok..motip sbenar dio ak pn xpehe..wekend ni blik lgi..ak xleh doh..persiap diri beb..huhu

bukan photographer said...

happy birthday mak...eh mak cik... :P

NiA said...

hahha,..dia ckp trima kasih..adiah tu jgn susah2 bagi kat dia..bagi kat ank dia ha...hehehee ...:P

Ciq SUu said...

panjat aku baca mula2..skrg tak leh chat dh..aku tggl kan komen di sini okey!!!! 1st love yg paling hebat doooooo...hehhehehe

NiA said...

hahhaha..kan???sudah kenaa beb.. :P

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...