CoNTeSt PiC HiTaM PuTiH pALiNg cOOL !!

Monday, January 24, 2011

SALAM SEMUA...
Da lm x mnyapu di belog ini...suda berhabuk sudaa,..maafkn daku wahai penunggu gua..uppss...heee...ehemm..nk tulis mmb bnyk yg perlu ditulis..tp xpe la..dek kerana label nye tig^tag^tog makanya ini bermakna sesi bayar hutang la...hehehe..maaf la pada si penge"TAG" cik Duan Lang ..ak xdan nk jwb..ni pn ak jdi pencuri nih...pencuri masa..bkn pencuri hati okais..hahaha...tajuk nye..
-----
---
--
-
sila rujuk diata..heee...

"CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL"
 Tokey nye...cik siti yg chumil...

Ape perlu buat???

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni 
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! 
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

Makanya dgn ini sy beli pantun itu..

1) sudaah...kalo xsilap folower ke 1000 kut..heee...
2) baiklah...
3) kalau sy menang, sy leh buat kn korg coklat yg bes&cantekk..
pic sy...


agk serabut n xde la cool sgt pn....heee... sy pilih pic ni pn sbb ntah xtau la nk letak pic mn..sy letak pic diorg skali sbb sy rindu dorg...my "Pesoma"geng,,uhukkk...!!

4) tag 5 org ek..jap naa...

 (maaf yee..sy men petik je sape pengunjung terkini...heee..)


  okais..im done...korg la plak yea...hee...cecepat..da agk lewat da ni...heee... :D



 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...