UNOFFICIAL OPEN HOUSE

Monday, September 19, 2011

Rasa cam xtra rajin plak ini hari nk naip2....sesambil melayan Stanza Cinta diselang seli dgn bola Klate Vs Sarawak...tp tergendala sketika...Unofficial openhouse...hehehe...cam xpenah dengar pun ada majlis "bertajuk" cam tu kan?..but its true..


Asal nye xberniat nak bt pn..Plan asal nk celebrate anibeseri Mr&Mrs Shazwan kat Genting...disebabkan perkara yg xdpt dielak maka ditukar plan...Ntah pape tah sepasang manusia ni,nk celebrate pn nak kami join [ak&Cyah la 2]...diorg slalu cam 2...asl si Angosh trun KL je cnfirm kami dihangkut skali....spesel nye diorg ni...xpenah lupa kawan...ye la kami kenal since 2ndary school lagi kat TM nun...heee....


Dek kerana kami xjdi menuju puncak...cam biasa kami harus pikir ape mau bikin..nk jln2..ntah mn lagi mau jln kat KL ni...nk lepak pn sama...shoping ape tah lagi...makanya dpt la idea mau ajak mkn2 kat umah jea...secara xlangsumg ajak la kwn2 terdekat...xjemput rmai pn sbb lasminit suma...tu pn ada yg xdpt nk attend...xpe la..mbe nextime kita bt lagi proper.. Yang best kebanyakan makanan malam 2 kami masak sendiri...ak&Cyah lagi..hee...dgn bantuan Asmad... Pepagi lagi da p pasar basah bli brg2...gile semangat...heyy...jadi ok...sedap lagi [nek lif tekan sdirik] ...


sebahagian dari hasil air tgn kami...

Tarraa....nasi kerabu [complete set okeh!] , kuah kacang,ns impit,rendang ayam,koktel buah,kek batik &kuih2 len serta air 'kelas kau jah' ehehhee....owh lupa..lemang xtinggal okeh..sori lemang kami beli...heee.. :D ...simple2 jea...tp alhamdulillah mereka makan bertambah...no diet lasnite okeh..heee....

kami !!!

Xramai pn kan? tapi yang ni da ada yang balik...almaklum kami bt malam..hee..tp dlm xramai kecoh gak la..sib bek jiran sebelah xde..ntah p mn..beraya kut...hee...ni pic yg kami compile kan teros...xlarat mau uplod sume..from 1 of da pic dpt komen yg agk "STRESS" disitu bila ada yg memetik.."wei asl ko masuk pic ni gak??"....."sume org berpasangan,cnner ko xde?rosak reputasi "......izzit?? ak aggap gurauan..tp kalo dibaca berulang kali agk sinis di situ...xpenah ak bayang ak nk duk kat situasi skrg...but its ok..ak terima okeh..Redha seikhlas hati...sebab ak percaya pada DIA yang Maha Mengetahui...aturan Dia adalah yang terbaik...I'Allah...Aminn... i tink,no harm being a single...as long as i hepi wit mylife,no more tears...erkk...ada ke?? :D


Dats all for tonite...t kalo agk2 esk ada bnda yg nk digatal tgn menaip ade la 2..hee.... :D




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...