GULA² RAMBUT

Wednesday, November 2, 2011

Hye,...hehehe...soooo happy..[bnyk kau 'o'..ternyata SANGAT] ...gileer tak hepi..rambut wa sudah ada gula-gula...betullll....ingat kita2 je ke suka gula2...rambut pun ada gula2 yea....macam-macam colour, macam-macam perisa ada...yang penting perisa yang di benarkan sahaja...hehehe....tak picaya?? nah!!!


5 colour, 5 'perisa'

Ni la dia... sangat comeyy kut... Ada 5 warna (red, green, purple, white & gold) All color same function with a little bit different smell. Tapi takkan la 5 je kut...mana cukup????? nah hambekk..!! 'makan' hari-hari buat ulam..nge3~

Hair Serum

Heee...ni la gula-gula rambut ku...dalam keadaan ber'jemaah' begini lebih cantik&bikin gue geram...serius beb, benda ni memang bermanfaat. Biasa kita tengok cam iklan eclipse, tapi xpasti canner tak penah cuba. Maybe bila tengok iklan tuk rambut color, tu yang rasa tak sesuai tuk rmbut sendiri memandangkan memang tak suka mengecatnya..Alkisah tersuka dengan gula² rambut ni bila selalu kalo p salon cuci rambut mesti pakai benda ni,lembut.harumm je..bila balik cam terpikir kalo la ada yang senang dapat leh pakai hari² mesti best.

Dan di suatu hari bila boring online tetiba rasa gatai tangan nak mengelik iklan² kat FB. Maka terklik 1 page ni,n nampak benda ni.ape lagi terus PM akak tu. Sgt baik dia banyak kasi info. Cam dah yakin,book ngan akak tu lam masa xsampai 2 hari da dapat..awal² dulu amik ckit dlu, da rasa cam ok up lagi jumlah,makin banyak makin murah..berbaloi² hehe...

Ekceli Hair Serum ni membantu pertumbuhan kolagen agar rambut menjadi sihat dan kuat [cam iklan Milo,tapi ni mmg betul okeh]. Selain itu berfungsi sebagai antioksidan agar tidak terjadi keguguran rambut. Vitamin ini juga membantu membaiki struktur rambut yang rosak akibat bahan kimia, serta melembapkan rambut yang kering. Dan bila guna memang akan merasai kelembutan rambut serta-merta hanya dgn pemakaian 1-2 biji. Rambut juga lebih senang di urus.




Cyteh & Mista Haisa pun sama² ketagih ini gula²..hehhehe...So, kalo korang mau rasa ke'enak'an gula² ni sila la ringan kan tangan menjengah LovelyOne-Shop-Centre-Page on FB . And order yea, paling lama 2 hari da dapat..untung² cam ak semalam order,buat payment pagi ni abang pos laju tatang..hehehe. Tak rugi cuba uols, untung ada la...paling tak kekerapan ke salon berkurangan bila leh buat sendiri kat umah, jarang² buat treatment leh save ckit. Almaklum sume benda naek skrg ni, yg turun cuma air mata je la menanggung yg naik...hhehe...

Oklah itu je kut bt stakat ni,...cam patut stop dlu, esok masih perlu cari kayu api. Have a gud rest semua,nanite.... Jangan lupa leave the comment apa pula 'Gula²' rambut korang yea??...c ya!~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...