HECTIC

Thursday, December 22, 2011

Hyee...

Kita cakap bizi...org cakap alasan...haiyaaa...mmg mutut2 bizi...ni kan sudah year end..kerja perlu di closing kan semua...Ditambah kan dengan berita akan di tukar ke HQ...itu pn xpasti la cam ne..sekejap stay..sekejap shift...selagi tak menjengah 1 Januari 2012 macam2 boleh jadi..makanya bersedia la dari awal..For me mana2 pn ok je..yang penting kerja..tp yang kurang gemar kalo ke HQ da xleh kai bj yg xformal..haiyyoo...baju2 formal sudah xleh nak di pakai kut...yea...saya makin gemokkkk...huhuhu...orang kata 'sehat' tanda hati gumbira...mana2 laa...hehehe...

Dalam penghujung bulan 11 pai sekarang macam2 jadi...dari kesibukan kerja..masalah2 sekeliling yang tiada berpenghujung yang terlibat secara tidak langsung... Untuk hilangkan tu sume maka terjadi lah fenomena di mana penyakit baca novel&tgk movie kembali...hehehe...itu sebab tak update...xsempat nak dalami cerita lagi..nak kena buat rutin harian lagi...sedangkan sekarang masa utk buku&muvie sgt terhad,yea la x same cam dlu...sekarang kerja susah kut nk cilok masa...masa yang ada cuma malam sebelum melelapkan mata...

Yea tau...tiap orang punya masa 24jam je sehari..tak de lebih, xde kurang,..kalo orang lain leh guna 24jam dengan buat macam2..xkan kita xleh kut..kan??makanya ak telah me'utilize' kan masa juga dengan membantu CikAsiah menyiapkan apa yang perlu tuk wedding nya...yea...dia mau kawinn....t sunyi la ak bila dia xdakk..xdakk orang mau mengaco & di kaco..hehe..tinggal la ak ngn Cytehh ..kan??xpa laa..kami boring kami terbang kaco Klang nanti..huahua.. Antara yang kami buat...erkk..bungaa...!!..berjaya la jgk ckit2 walaupan tangan xdak la beseni mana....

ini versi pink 

Pink tp lam pic kadang2 nmpk cam pepel...hehhe. Da siap pink tetiba terpikir tuk hantaran 1 lagi kalo oren pn lawa gak..maka kami buat versi 'ORNINGPU' ni haa...

"ORNINGPU"

Ni pic men amik jea..lum siap deco2 lagi..selain bunga..ada gak buat goodies yg handmade Dll..hehe..mcm2 harus di siapkan almaklum da xsampai 1 bulan kut..hehehe... xleh nak pomot lelebih, ni bukan cita ak yang nak kawin....Cikyah yang mau kawin..hehe..

Ok la..GTG mau rest dlu..t smbung..esk mau "MENOREH" lagi...huhuhu..




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...