can't sleep

Tuesday, February 14, 2012

Hye,...

Star are out,
the Nite is deep,
The Bed is warm,
but,..i can't sleep..huhuhu~




Worst come worst esok baru selasa.. kerja oiii...adehh...memang biasa nya paling awal kul12. Tak dapat dikenal pasti sebab musabab nya...insomnia kali. Ianya terjadi lately. Kebiasaan  orang normal yang bekerja kul10 da msuk bilik..but not me..biasa ada yang meneman borak di FB@YM, tapi sume orang bz kut..sangat boring..nak update blog pn cam xdak mud. @ mungkin kali banyak yang di update tapi xtau nak start dari mana. Atau alasan yang agak lebih kukuh..penat lagi balik kampung ari tu masih berbaki.hihihi..but i will update few things yang perlu je kut..One of the stori pasal Cykyah kawin..yeayy...selamat sudah..masih dalam proses ngedit pic2.. [cam terer...:P xde la ckit2 jak]

Itu nanti-nanti la yea..Sekarang masalah tidor ni...adoii..malam ni confirm lagu susah lah. Sebab nya balik dari ofis tadi sangat sakit kepala dengan macam2 hal campur plak ngan cuaca panas sejuk xmenentu. Cam biasa 3 cara atasi sakit kepala ni..

1) Mandi dengan air yang laju2..syampoo bebanyak &; yang penting tarik2 rambot..[tapi xdak la pai
    putus@mnyiksa diri] ~ sabun haruslah kalo x bukan mandi namanya.!

2) Rest @dengan kata lain nap kejap

3) Perot mintak isi dengan N.A.S.I ~mmg perot orang kampong okeh [bis canno nk kuruh balik??]

Cara mungkin berbeza mengikut kesesuaian&ketahanan diri memasing yea??hehe [cam pakar kesihatan lak.. :P] .Tapi balik tadi sempat buat no.1 &2 jea..sebab yang no.2 tu kunun nye mau lelap jap jea..sebab dah petang,xelok..Yang jadi sebalik nya..leh lak tertido pai 1jam..sangat melampau. Bis nak buat canner cam bes ja sejuk2..almaklum petang tadi agak lebat ujan. Sib baek tersedar, da maghrib upanya. Lega kapla sudah xsakit..Alhamdullillah..Aiseyy...baru je kunun nak pantang xmo makan nasi malam..tapi kena mkn gak la..t tkut sakit lak esok banyak kerja perlu settle..huhu...and till now xdapat tdo..macam2 da buat nih...

Sekarang ni saya menurut cara&idea cik SM tup lampu cuba tuk tdo. Harap menjadi.hhihihi...Sekarang dah lam gelap. So,lappy kena "tido" dulu..Wish me luck..& Gud Nite.


### Nape xamik panadol@paracetamol?? sbb mau elak amik ubat2 tu..xbagus kalo slalu amik. Hobi bila sakit: jgn mkn ubt.biar kan semboh cara semulajadi..Sakit kan penghapus dosa2.Alhamdulillah..Syukur.




2 comments:

sarra said...

cik SM tu sapa??ngeh ngeh ngeh;p

iu said...

SayapunyaMak.. :P~

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...