PENYAMBUNG NYAWA BABY PINK

Thursday, June 28, 2012

Salam  Selamat Tengahari.

Fuh lega rasa, Kembali bernafas secara normal. Dah beberapa hari my baby lappy tidak bermaya lemah longlai kat rumah. Tu semua sebab charger yang tetiba meragam. Sungguh sunyi tanpa lappy. Memang duk hitung hari nak mencari penyambung nyawa tu wekend ni. Tapi cam xsanggup jea..sabarkan aja hati.




Tapi lunch baru sat kunun nak mencari bateri baru tuk company punya kamera nak dijadikan kisah, yang dicari tak dapat yg di dicita mendatang. Weheee... sudah ada new charger. Penyambung nyawa. Malam ni terus leh online sambil tengok bola lagi. I bet Germany akan menang. Spain vs Germany. Heee...

Semalam tengok bola sambil makan kek pisang coklat okeh. Akan cuba di share nanti, sekarang harus siapkan kerja menimbun ini. Sekarang bukan tuang kerja okeh ini namanye terapi mata. Kasi ilang ngantok yea. ;p

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...