WELCOME CYTEH!

Monday, March 19, 2012

Ahad yang indah... How's ur sunday. Mesti sangat menarik kan?? Me..xtra ordinary..heee.. ari ni Cyteh abis pindah all her stuff to my house..yeayy..We become hepily housemate ever. Believe me..Orang kata kawan duk serumah akan ada pergaduhan.Ye ke??eerkk before this kami ada gak gaduh, even xduk serumah. So rasa nya no big deal kan?? Kami slalu gaduh2 manja..heee... 



Shud be Cyteh masuk umah awal bulan depan. Tapi memandangkan ex-housemate da kua & umah Cyteh pun da ada orang mau masuk. Alhamdullilah Allah permudahkan segala nya. Lori pun ada je nak angkut segala barang2. Yup umah Cyteh dulu xdak la jauh sangat. Memang jalan kaki pun sampai ja..tapi barang mengalahkan umah orang da beranak pinak makanya memerlukan khidmat lori..hee... :D

So we start early morning sampai la ke maghrib. Super duper exhausted sebab lori anta barang bukan susun atur barang,..haha... :P . And now umah kami sudah bertukar. Big suprise to Asmad, hosmet kami sorg lagi..She's not around. Balik kg,buat persediaan kawin kut.hee..esok cnfirm tekejut tengok umah da ubah sana cni..hehe...

Now,12.30 sudaa..need to 'charge energy' for tomorrow..huhuhu...Monday?? Menci... gud nite everyone. Selamat Malam my SaxobeatMan..heee... :D



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...