RENYAI MERINTIK

Wednesday, July 11, 2012

Salam, Selamat Pagi..oh Tengahari sudaa..

Kelebihan suasana sejuk mendung2 cam ni la..xsedar ari dah tengahari. No wonder la perot berdendang perantau. Uhukk..Udara sejuk2 manja macam ni memang best kalo dapat tarik bantal selimut. Berangan, kalo duk umah ujan cam ni macam la tido..xde nye.mata mesti susah lelap jugak..


Mendung buat aku rindu. Rindu pada segala benda yang panjang untuk di list down kan..cukup sekadar ku bilang rindu. Ewahh,.. ;p Dan dek kerana rindu & kekurangan mood kerja. Maka ku capai choki-choki ku sumbat ke mulot. Sangat nikmat. Hee...tetiba rindu pada Rocky. Straberi ke coklat dua-dua rindu. Sudah lama keputusan stok.




Hurm sudah cukup. Perlu siapkan kerja menimbun sebelum puasa. Bila puasa t dah tak melarat mengerjakan semua timbunan ini dan bakal ditimbun kan lagi. Oh..semakin dekat dengan puasa. Perlu bersedia dari sekarang, 10days left. Semoga di beri kesempatan menuju Ramadan & menambahkan amalan&ibadat di bulan yang indah itu.


p/s : Hari ni besday budak kepek [sbb idong xmancongnya..haha]. Epi besday.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...